Diplomati dhe poeti Prof.Daim Ilazi / Kaq borxhe as në kohen e Titos nuk ka pasur Tetova…

135

Kaq borxhe as në kohen e Titos nuk ka pasur Tetova… Atëherë u ndërtua Pallati i Kulturës, 100 mil. dollarë, spitali Tetovës, 70 milionë dollarë, posta moderne 30 milionë dollarë, stadiumi i Tetovës 15 milionë dollarë, stacioni i autobusave 10 milionë dollarë, etc, etc. (Daim Ilazi)