Dëshmi nga mediat se Taravari para Teuta Arifit dhe KSI ka kërkuar shtyerje të mësimit …

44

lajmi interaktiv

Më keq se ideja impotente nuk ka,të len gjysëm rruge posaçërisht ,kur mundohet të mbillet si temel i meçurisë dhe të na servojnë si largpamësi politike. BDI me ide që moti ka lajt… dhe ka tha …improvizime të kopjuara keq nga Mekin Kamen (20 vjetori i MO ..nuk përfundoi me koncert…ku ishin parapa edhe pllakata të ndahen edhe në prezencë të ndërkombëtarëve …nuk u dha llogari financiare transparente për harxhimet 500.000 euro ) …ad hoc situata … ta kalojmë ditën me mjegull dhe do ta lajmë bërllokun me mediat …përvetësim i ideve në politikë nuk është vjedhje por pllagiat i impotencës së të menduarit …Kundërshtarin politik munde ama jo me idetë e tij sepse ai nuk i ka shpalosur idetë deri në fund dhe ti që ia vjedh nuk e ke përfundimin e idesë …Kjo që po i ndodh kohëve të fundit Arben Taravarit në FB dhe në rrjete tjera sociale..nuk është pa në letrat shqipe TARAVARI po ofendohet edhe me mbiemrin që është vepër penale .sepse me emrat dhe mbiemrat por edhe me pamjet dhe veçoritë fizike fizike nuk lejohet të luhet .psh në FB antarë të BDI -së luajnë me mbiemrinTara * ari kjo është verbëri e imponuar nga nëntoka politike e BDI-së që e ushqen Skena Politike e BDI -së …dhe nuk është njësoj si kur i thuajn ARTAN GRUBI -Kali i Shemës ,sepse emrin dhe mbiemrin nuk ia kan degjeneruar mbetet ARTAN GRUBI …a shtesa bie në liritë e të shprehurit …pra thuajni lirisht Arben Taravari dhe shtojani shtesën …dhe çuditem sa u dhemb BDI-së Gostivari Arben Taravari doli dhe tha se me VMRO-DPMNE jemi kah fundi i bisedave …u linçua nga portalet e BDI-së posaçërisht Aktuale .mk…a faktet flasin kundër Aktuale.mk …BDI 12 vite me VMRO-DPMNE 12 vite ka 365 ditë ka për tu kritikuar dhe për tu sharë …DHE KËTYRE DITËVE TARAVARI kërkoi para krejtëve zhvendosje të mësimit për shkak KOVID 19 e shprehu sepse ka guxim intelektual dhe kapacitet moral kërkoi për dy-tre javë shtyerjen e mësimit në shtator për shkak se dy komunat më të prekura nga pandemia Tetova dhe Gostivari vazhdojnë të mbeten vatra krizash …e tash kopjuesit e BDI së nëpërmes Teuta Arifit u bënë pionierë të kësaj ideje …he …he…ho..ho…hi ..hi

JA FAKTET me 20.08.2021

https://gostivarpress.mk/sq/taravari-fizichko-prisustvo-da-no-da-se-razmisli-za-odlozhuvane-na-pochetokot-na-uchebnata-godina/