Dëshiron të bëhesh sekretareshë në AEK për 47 mijë denarë me shkollë të mesme? Aplikoni!

19

burimi i lajmit

https://www.bankometar.mk/sakate-da-ste-sekretarka-vo-aek-za-47-000-so-sredno-aplicira-te/

Agjencia për Komunikime Elektronike ka publikuar konkurs për punë. Do të punësohen 11 punëtorë, ndërsa për disa vende paga arrin deri në 80,00 denarë.

Rrjetet sociale po gumëzhin nga reagimet për një nga reklamat ku kërkohet sekretar teknik për drejtor të zyrës së logjistikës, ku mund t’ia dalësh me arsim të mesëm dhe paga është fantastike 47.337 denarë.