ÇULEVI / NDESHJA MAQEDONI – KOSOVË MUND TË LUHET ME PUBLIKË

189

Ministri i Punëve të Brendshme Naqe Çulev ka vlerësuar se ndeshja e Maqedonisë së Veriut me Kosovën edhe pse përbën rrezik të lartë mund të luhet më publikë. Nëse ndeshja do të luhet pa publikë për shkak të rrezikut të mundshëm të koronavirusit ai thotë se kjo do të vendoset Komiteti Drejtues i drejtuar nga Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe, raporton Shenja.

“Nuk shoh rrezik që ndeshja e futbollit të mos luhet pa publik. Jemi në kontakt të vazhdueshëm me tifo – grupet, kemi marrë preventivat. Kemi hartuar plan në nivel të MPB-së i cili është plan për Kampionatin Evropian 2020 dhe kemi marrë masa që ndeshja të zhvillohet në kushte më të mira, shikuar nga aspekti i sigurisë”, ka deklaruar Çulev.