Çfarë masash ka propozuar Alternativa në Qeveri?

155

Kryetari i Alternativës, Afrim Gashi, i ftuar në emisionin ClickPlus në TV21, ka treguar se cilat janë masat që i ka propozuar partia e tij si pjesë e ekzekutivit.

“Ka qenë propozimi që të ndalohet financimi i partive politike, zbritja e çmimit të rrymës dhe pagesave të tjera që duhet t’i paguajnë qytetarët” pohoi Gashi, përgjigjen e të cilit mund ta dëgjoni në videon më poshtë.