Filipçe përgënjeshtron lajmin se janë vaksinuar ministra apo zyrtarë të qeverisë

24

Ministri i Shëndetësisë tha se nuk është e vërtet se janë vaksinuar ministra apo zyrtarë të qeverisë. Ai tha se këto janë lajme të rreme e të qëllimshme të fabrikuara nga VMRO-ja.

Ai tha se vaksinat po u jepen personave që kanë vërtet nevojë sipas prioriteteve. Filipçe kritikoi VMRO-DPMNE-në se që në fillim të pandemisë ata janë bërë pengesë e vazhdueshme, në vend që të ndihmojnë.

Nuk është vaksinuar asnjë ministër i qeverisë, këto janë lajme të reja të fabrikuara nga VMRO DPMNE-ja. Ne po shpërndajmë vaksinat atje ku duhet dhe për ata që kanë më shumë nevojë.

Më vjen keq eë ndodhemi para lajmeve të tilla të shpikura nga VMRO-ja. Që kur ka filluar pandemia vazhdojnë të na pengojnë në luftën kundër virusit, në vend që të na ndihmojnë dhe të dalim të gjithë së bashku nga kjo situatë.