Bujar Osmani / Konferencat duhet patjetër të jenë edhe në Gjuhën Shqipe, qytetarët kanë te drejtë të informohen

212

Bujar Osmani, nga BDI, thotë se të gjitha in formacionet dhe konferencat për media duhet të jenë edhe në Gjuhën Shqipe, sepse e drejta e të gjithë qytetarëve për t’u informuar, duhet të respektohet. Sipas tij, konferencat e ministrit të Shëndetësisë për shkak se janë të shpeshta nuk kanë arritur të jenë në të gjitha gjuhët, por shton ë se tashmë është vendosur kusht që këto konferenca të jenë edhe në gjuhën shqipe.