Buba BACK FERHAN HASANI / Mirë se kthehesh krenaria e sportit të shqiptarëve të Maqedonisë ,krenaria e TETOVËS.

39

Se edhe kthimi… ka lezetin e vet ,në këtë kohë të pakohë ..këtyre ditëve ….kur edhe çmimi i rritjes së energjisë elektrike nuk është temë…ka filluar të vërehet një frymëmarje tjetër në qytet …në Tetovë stadiumi i qytetit tek tash do të mer kuptimin e presionit të ndërtimit …kur jo shqiptarët brenda shqiptarëve autokton të nxitur nga hienat…legenët…hiç muta …burrat e GLAVNI GRADIT në skenën politike e kanë të qartë për ditë e më shumë se e luajnë Tangon e fundit të Tetovës ( në film të Parisit )…kthimi vërtet nuk shkon me kohën …por ama dikush duheshte të ishte në ballë …udhëheqës shpirtëror që motivon sportistët e ekipës …edhe kur nuk shkon… si lajt motiv Buba .ka inatin e çdo Tetovari brenda vetes ndaj pa drejtesive te grumbulluara me dekada….që e bën dallues Tetovarin….epo të gjithë e dijmë BUBA nuk është sikur atëherë ….dhe gjysma le të kishte mbetë si lojtarë …BOLL …(kemi rastin Modriç)..dita e mirë duket që në mëngjes …e në Tetovë kjo vërehet nga isharetet se me ZOTIN nuk shkohet kundër… si për inat të hafijeve edhe moti po mba me diell …si për inat të hijeve …në skenë del lajm i mirë …më i mirë …shumë i mirë …i shkëlqyeshëm është lajmi që …BUBA kthehet …SHKËNDIJA KISHTE NEVOJË PËR LIDERIN E EKIPIT …që frymon si TETOVARË… shqip-autoktonçe ….dhe ndjen aromë TETOVE.. .në SHKËNDIJË si ekip…nuk ka lidhje që ajri është i ndotur në qytet ..si fillim …publiku të paktën do të kthehet…. MIRË SE ERDHE PRAPË BUBA-FERHAN HASANI në FOLENË TËNDE …