Bilall Kasami: Pse të mos bëhet riorganizimi i qeverisë pas zgjedhjeve?

53

Kandidati për kryetar të Tetovës Bilal Kasami nga Besa në emisionin 24 analizë tha se nuk duhet të përfitohet në kurriz të tragjedisë së Tetovës dhe të merret vota. Prandaj edhe ata si Besa ishin shumë të kujdesshëm për tragjedinë dhe kur të gjithë protestuan në Tetovë. Ata nuk kërkuan vota në kurriz të ngjarjeve tragjike.

Ekzistenca jonë është për të ofruar një zgjidhje për problemet aktuale. Sa i përket dorëheqjeve të ministrit dhe zëvendësministrit, situata është më komplekse dhe çdo dorëheqje e pranuar do t’i linte institucionet në një situatë të palakmueshme. Në momentin kur zgjedhjet kanë përfunduar, kjo situatë duhet të merret parasysh dhe besoj se do të reflektohet në rezultatet e zgjedhjeve. Të gjithë partnerët në qeveri do të duhet të shohin se ku kanë gabuar për të bërë kombinatorikë në parti. Nëse vlerësojmë se ka nevojë për rindërtim, pse jo? ka thënë Bilall Kasami.