Bilall Kasami: Nuk fyejm asnjë subjekt shqiptar, kemi hallin e qytetarëve

221

Lideri i Lëvizjes Besa, Bilall Kasami në vazhdën e aktiviteteve të tij në kuadër të kampanjës MUNDEMI ka thënë se Lëvizja Besa është shumë e përkushtuar për mirëqenien e qytetarëve me program konkret, data konkrete dhe afate për realizim. Ne jemi të hapur dhe i ftojmë oponentët të ofrojnë program konrekt me afate për realizim. Lëvizja Besa është garancë për jetë më të mirë sepse MUNDEMI edhe më mirë, tha Bilalm Kasami