Bilall Kasami: Jemi bashkuar me zemër e vullnet që të kemi ujë të pishëm pa ndërprerë

58

Kandidati i Lëvizjes Besa, Bilall Kasami në tubimin përmbyllës tha  janë bashkuar “Me zemër dhe Vullnet” për të pasur ujë të pishëm një herë e përgjithmonë pa ndërprerë. Të kemi ujë për çdo vendbanim dhe kështu të bashkuar të fillojmë ndërtimin e Tetovës.