Besim Hoda: Oferta e Zaevit është joserioze sepse u tha ditën e shtunë

43

Analisti politik, Besim Hoda në emisionin ClickPlus ka komentuar ofertën e kryeministrit Zoran Zaev për zgjerim të qeverisë me opozitën.

Meqë oferta u dha ditën e shtunë, sipas Hodës është joserioze.Ai madje ofertën e cilëson edhe si papërgjegjësi.“Unë mendoj se është një përfitim kohe dhe një lojë politike apo diçka serioze. Sepse nuk del nga një informacion gazetaresk, sepse del nga kryeministri dhe unë mund të konsideroj si papërgjegjësi. Kjo i ngjan opozitës ta bën, dhe jo pozitës… Kur një gjë e tillë thuhet ditën e shtunë është joserioze”, tha Hoda.