Atnan Neziri dhe Hysni Ismaili faqa e bardhë e Koaliconit ASH-AAA

543

Sonte koalicini  ASH-AAA ka publikuar listat pëfundimtare të cilat i ka dorëzuar në KSHZ. Sipas listës shihet qartë që Ziadin Sela, fuqinë e koalicionit  e mbështet mbi supet e ish kandidatit për kryetarë të komunës së Tetovës, Adnan Neziri dhe Ministrit aktual të kulturës Hysni Ismaili. Neziri dhe Ismaili aktualisht janë fytra të njohura dhe gëzojnë autoritet të madh në mesin ku veprojnë