ASH -Përgjigje e Kryetarit Ziadin Sela për Kryeministrin Zoran Zaevin

28

I mjerë je kryeministër, aq të ka verbuar pushteti saqë nuk le vlerë 
në emër të së cilës erdhe në pushtet, pa e shkelur. Por mos harro një 
gjë, jo të gjithë jemi njësoj. Vështirë e ke ta kuptosh pse-në e 
dorëheqjes sepse nuk e ke brenda vetes. E kjo është ndërgjegjja, 
morali dhe jo pushteti.