Gjykata Penale: Nëse Rashkovski keqpërdor lejen për të dalë, atëherë do t’i caktohet paraburgim

34

Përveç MPB-së, edhe nga Gjykata Penale njoftuan se Dragi Rashkkovski ka dalë nga shtëpia e tij edhe pse ndodhet në paraburgim shtëpiak.

Nga kjo gjykatës për “Fokus” thonë se i dyshuari ka dorëzuar dokumentacion mjekësor dhe i është lejuar që të kontrollet në mjek.

“Gjykata Penale e Shkupit, pa marrjes së kërkesës dhe dokumentacionit mjekësor për kontrolle në mjek si dhe udhëzim nga specialisti për ndërhyrje mjekësore ka dhënë leje që në ditë të caktuara në një periudhë të caktuar, i dyshuari D.R t’i lejohet që të kontrollohet”, thonë nga gjykata.

Ata shtojnë se nëse eventualisht keqpërdoret, atëherë do t’i caktohet paraburgim në burg nga gjykata.