ASH / Përgjigje për Artan Grubin

47

Artan mos shqelmo kot, ti je i kapur me zë dhe figurë si përqafohesh 
buzëgaz me Jordan Mijalkovin në Parlament dhe me Sasho Mijallkovin 
skutave të Meriotit. Sa për vizitën në spitalin e Tetovës, botërisht 
dihet se kriminelët të parët arrijnë në vendin e ngjarjes. Kjo edhe 
ndodhi që në minutat e para pas tragjedisë. Ne nuk bëhemi spektator të 
krimeve tragjike, por do të sigurojmë të ketë përgjegjësi.