ASH-AAA: Përshëndesim vendimin e Pendarovskit, ligji të kthehet në Kuvend

80

Koalicioni Aleanca për Shqiptarët dhe Alternativa përshëndet vendimin e presidentit Stevo Pendarovski, për të rikthyer në Kuvend Ligjin me të cilin, siç thonë ata, pushteti dhe opozita maqedonase tentuan të kontrabandojnë legalizimin e krimeve urbane.

“Vendimi i Pendarovskit edhe një herë konfirmoi atë që ne si opozitë shqiptare alarmuan si në fillim ashtu edhe në ditën e votimit. LSDM, BDI dhe OBRM-PDUKM tentuan që duke u fshehur pas qytetarëve të amnestojnë krimet urbane të Stevçe Jakimovskit, Llatasit dhe bashkëpunëtorëve të tjerë të regjimit aktual dhe atij të kaluar.

Koalicioni Aleanca për Shqiptarët dhe Alternativa përshëndet vendimin e presidentit Stevo Pendarovski, për të rikthyer në Kuvend Ligjin me të cilin, siç thonë ata, pushteti dhe opozita maqedonase tentuan të kontrabandojnë legalizimin e krimeve urbane.

“Vendimi i Pendarovskit edhe një herë konfirmoi atë që ne si opozitë shqiptare alarmuan si në fillim ashtu edhe në ditën e votimit. LSDM, BDI dhe OBRM-PDUKM tentuan që duke u fshehur pas qytetarëve të amnestojnë krimet urbane të Stevçe Jakimovskit, Llatasit dhe bashkëpunëtorëve të tjerë të regjimit aktual dhe atij të kaluar.