ASH-AAA KËRKON PËRGJEGJËSI PËR VONESAT E VAKSINAVE

47

Nga kolicioni  Aleanca për Shqiptarët dhe Alternativa akuzojnë qeverinë për keqmenaxhim të situatës me covid 19. Ata akazojnë të njejtin për vonesat e vaksinave duke kërkuar përgjegjësi nga funksionarët e shtetit.

 BEKIM TATESHI – ASH-AAA

Keqmenxhaimi dukshëm u vërejtë që nga fillimi i pandemisë me vonesat masat mbrojtse dhe mungesa e mjetëve mbrotjese nëpër spitale. Kryeministri premtoi vaksinat për dhjetor. Roveri ariti në mars, maqedonia askund me vaksinat. Qeveria nuk i mori parasyshë rekomandimet e OBSH-së.  Jemi në fund të muajt mars  ku sipas premtimeve duheshte të sigurohen sasi e madhe e vaksinaveme qëllim të imunitet kolektiv, nuk na duhen arsyetime për vonesat por kërkojmë përgjejgjësi nga Kryeministri Zaev, Grubi, Hasani për vonesat e vaksinave.