Arti pamor ka mar hov rrugëve të Tetovës

160

Me Shtëpi Kulture , me Galeri ,me Teatro …ndërsa arti pamor ku bie edhe pllakata por edhe fotografia nuk ndodhin atje …çuditërisht luajnë dhe shikohen rrugëve të Tetovës …që babai i nacionalizmit shqiptar (Wikipedia )… Mithat Frashëri djali i Abdyl Frashërit …për Tetovën e thotë …

Në Tetovë ku tradicionalja dhe europianizmi nuk diktohen po zen shtatë një revoltë -protestë e civilizuar e të shprehurit nëpërmes fotografisë…pankartave …skenografisë së gjallë…

28 Nëntori 2020 …Qytetarët e Tetovës vetë festojnë ..kur pushteti dështoi
Evn kujdes ju len goliç thonë qytetarët


EVN dëmton themelet e urës së Tabakëve në Tetovë
Evn a alltan kërkon që i ka hy Tetovës kryq e tërthorë dhe e gropon

nënstacionet deri sa të vijnë autobusët …


Qentë statista
mbase mbas emisioneve ndodhë edhe kjo …mbase
edhe unë me CODE …më në fund