Artan Grubi vs Pendarovski për marrëveshjen me Pfizer ( dy video krahasime ) ?!

29

Artan Grubi Ne kemi një marrëveshje me Pfizer, kemi një marrëveshje si për vaksinat kineze ashtu edhe për ato ruse, si dhe AstraZeneka

==========================================

Pendarovski: Pfizer u përgjigjën: Për momentin nuk kemi interes të furnizojmë me vaksina shtete që kanë më pak se 2M banorë

Pendarovski: Pfizer u përgjigjën: Për momentin nuk kemi interes të furnizojmë me vaksina shtete që kanë më pak se 2M banorë