ARTAN GRUBI / VAKSINAT Shpresoj që deri në verë të gjithë të vaksinohemi në masë dhe të mund të shkojmë me pushime verore ( video)

83

ARTAN GRUBI / VAKSINAT Shpresoj që deri në verë të gjithë të vaksinohemi në masë dhe të mund të shkojmë me pushime verore ( video)