Arjanit Xhaferi / Revolucioni laraman u shndërrua në revolucion të turpit, gruevizmin e bëmë zaevizëm

58

Aktivisti Arjanit Xhaferi në Click Plus ku po diskutohet për aktivizmin shoqëror dhe oportunizmin politike, theksoi se Revolucioni Laramanë është bërë revolucioni i turpit, pasi që sipas tij gruevizmi u zëvendësua me zaevizëm.

“Ajo që është e turpshme është se ky Revolucion laramanë u shndërrua në revolucion të turpit për shkak se kemi shkulur Gruevskin por nuk shkulëm gruevizmin e zëvendësuam me zaevizëm”, u shpreh Arjanit Xhaferi – aktivist.