Anketë: Kush mendoni se duhet t`i prijë garës për kryetar të komunës së Tetovës nga rradhët e BDI -së?

122

Tashmë  kur vetëm disa muaj na ndajnë nga zgjedhjet e rregullta lokale në vend, gara zgjedhura thuajse është hapur dhe duket tepër interesante.

Partitë politike tashmë kanë filluar me kalkulimet  dhe selektimet e kandidatëve të tyre se kush duhet ti prijë  garës zgjedhore.

Ditëve ne vijim  me aplikacionin e hapur  nga portali Fol.mk, do të zhvillojmë një anketë online  me kandidatët e mundshëm të pative politike për komuna të veçanta , duke filluar me Komunën  më të madher shqiptare në vend, atë të  Tetovës.

Sondazhi  është përpiluar në atë mënyre që vizituesve të faqes ju mundëson   për të votuar vetëm  një herë, duke klikuar mbi foton e kandidatit tuaj të preferuar.

Në anketën e parë janë vetëm kandidatët  e mundshëm të Bashkimit Demokratik për integrim – BDI, ndersa ditëve në vijinm do ti prezantojmë edhe kandidatët e partive tjera në të gjitha   komuant ku kryesisht  fitojnë kandidatët e partive politike shqiptare.

Për të  votuar kliko K Ë T U