Ambasada e Amerikës në Shkup dha donacion për personelin mjekësor në RMV

232

Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Kejt Meri Bërns sot ka ndarë donacion.

Siç mund të shihet edhe nga videoja, donacioni është pajisje mbrojtëse për personelin mjekësor.

Donacioni është pranuar nga zëvendëskryeministri për Çështje Evropiane, Bujar Osmani dhe nga ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe.

Ambasada e SHBA-së ndihma për përballjen me Covid 19

Ambasada e SHBA-së ndihma për përballjen me Covid 19

Geplaatst door TV21 op Woensdag 15 april 2020