AlternAtivA: Ministresha e Kulturës, Irena Stefoska, vazhdon t’i diskriminojë shqiptarët

228

Partia opozitare shqiptare Alternativa, përmes një konference për media, kanë akuzuar ministren e kulturës Irena Stefoska, nuk ka publikuar në webfaqen zyrtare rezultet nga konkursi për mbulimin e harxhimeve për sigurim shëndetësor dhe kontributet e tjera mujore për artistët.

Sipas Faton Fazliut nga Alternativa, ministria këto rezultate i ka dërguar vetëm fituesve por të njejtat nuk i ka publikuar në faqen zyrtare.

Ajo që vret më tepër në këtë konkurs është se asnjë artist shqiptar nuk ka fituar në konkurs por të gjithë janë maqedonas.

Madje edhe komisioni për vlerësim në këtë institucion është krejtësisht maqedonas dhe nuk ka asnjë shqiptar. Alternativa kërkon rishqyrtim të vendimit.