AlternAtivA e Afrim Gashit filloi punën me Akademinë Politike (FOTO)

240

Partia e Afrim Gashit “AlternAtivA” këtë fundjavë ka filluar punën me Akademinë Politike.

Nëpërmjet ligjëratave online, përfunduan me sukses dy ligjëratat e fundjavës: ligjërata e parë: “Roli i akademisë politike në shoqëri – hyrje” nga profesori universitar Bejtulla Demiri dhe ligjërata e dytë: ”

Pse një subjekt politik (ideologjia dhe qëllimet afatgjate)”, nga kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi.