Almakos / VIDEO INTERVISTË| Nënkryetari i VMRO-DPMNE-së: Ali Ahmeti dhe Zoran Zaevi e ndihmojnë biznesmenin e qarqeve ekstremiste të Kishës Ortodokse Serbe!

112

linku

https://almakos.com/video-interviste-nenkryetari-i-vmro-dpmne-se-ali-ahmeti-dhe-zoran-zaevi-e-ndihmojne-biznesmenin-e-qarqeve-ekstremiste-te-kishes-ortodokse-serbe/

Sonte në emisionin “Target” nga Emad Mehmeti në Almakos, i ftuar është nënkryetari i VMRO-DPMNE, Aleksandar Nikoloski. Me të flasim për aktualitetin politik në përgjithësi në RMV, por edhe reformat e ndërmarra kohë më parë në VMRO.

– A është reformuar realisht VMRO-DPMNE, apo “gruevizmi” ka ngelur në radhët e kësaj partie?
– Sasho Mijallkov a është në këtë parti?
– Cilat janë aferat korruptive të LSDM-BDI?
– A do ta respektoj VMRO-DPMNE parimin “fituesi me fituesin” pasi e shkeli BDI-ja?
– Çfarë do të thotë takimi VMRO-DPMNE-AA-ASH?

Për këto dhe shumë pyetje të tjera flet ekskluzivisht në “Target”, Aleksandar Nikoloski. Shikojeni intervistën e plotë më poshtë: