Ali Ahmeti pas kryeministrit ,me Presidentin shqiptar në RMV argëton elektoratin,a mereni me mend 20% nuk mundet ta hekë nga Kushtetuta

44

Lajmi interaktiv

Me rëndësi të bëhet muhabet në popullatë,se sa të mos bëhet fare , kur nuk ka të ofrojë realitetin ,në vend të veprave konkrete që 20 vjet nuk i ka ,do merremi me zbavitjen dhe shpërlarjen e trurit .Po a ka ma lezet se të flasish për lisa a në të vërtetë bëhet fjalë për fshisa .PISK punët me zgjedhjet komunale në 17 tetor 2021 i ka BDI-ALI AHMETI DHE KRYETARI ARTAN GRUBI,kjo diktohet dhe për atë se Kryetari i BDI-së Artan Grubi luan rolin e klounit nëpër mitingje,plus me gishta ngritje duarësh imitim reperësh,a haron se në mitingje prej zorit shkojnë edhe familjarë ,

nuk ka mbetur tjetër vetëm që të presim një ditë kulmin e cirkut si Majkëll Xheksoni i ndjerë trandje të shalëve dhe prekje dhe vënien e dorës mbi almajse

. Se BDI do mbetet me gishta në gojë diktohet ,përveç në Saraj ( ku ka përshkallzim të frikës ) askund tjetër në 18 komuna nuk është e sigurtë ose humb ose shkon balotazh.Si të futet në balotazh në Malsinë e Sharrit thuajnë IL VIDI KUK ( nuk është sllavisht ,është shqipe pellazgjishte e vjetër me transkript latin DIL SHAJFE QOSHIN ) .BDI kërkon të shpëtohet duke u mbajtur për kashte me premtime .E vërteton fakti se 5 ditë para zgjedhjeve lokale nxjer në publik Presidentin shqiptar në Maqedoni ,pyesin njerzit pse nuk e nxori nga starti ,apo reperi SRN Artan Grubi e ruajti për fund si sihariq,shumë i zgjuar doli se LSDM është në kampanjë dhe nuk do e kundërshtojnë ta shfrytzzojmë rastin se sa ,mos ua vjedhin idenë ,përkundrazi talljet me kryeministrin shqiptar u shtuan edhe nga Kryeministri Zoran Zaev që e tha lepo fino kulturno IL VIDI KUK -asnjëherë se deklarata të jemi gjallë atë porosi e ka ( Zoqi mundtë rrojë edhe 100 vjet ), e arijmë nuk kam asgjë kundër