Grindje rrënqethëse mes një aktivisti të së Majtës dhe kryeministrit Zaev ( video)

47

Aktivistët e së Majtës kishin një lloj aksioni gueril në tumën e të pamposhturve në Prilep.

Ndërsa kryeministri Zaev po vinte lule, pati një grindje dinake mes tij dhe Ivan Jovanoski nga Partia e Majta