Ali Ahmeti nga Saraji: Votoni Petre Shilegovin për qytetin e Shkupit, ai nuk është i ngarkuar me paragjykime ?!

59

Lajmi interaktiv

Tajfa e ZKPRMV Artan Grubit PR i ka kapluar shterpësia intelektuale por edhe paniku .PR që ia shkruajnë fjalimet dhe e këshillojn se çfarë të flase Ali Ahmeti për partner koalicionin LSDM nëpër mitingje me prapavijë janë sepse si duket e vëreni në të gjitha mitingjet janë ata Dy Al Ahmeti dhe Artan Grubi si duket e kanë kuptuar dështimin dhe barem kësaj rradhe përgjegjsine e bartin vetë ata dy .Non stop votoni 3 zbehtë në premtime PR që të duket bombastike votuesve dhe nga gjithë ajo që u tha nëpër mitingje a nuk thanë asgjë ia hudhin fjalët që të dalin nga goja e Ali Ahmetit ,dhe të përskeqet elektorati i BDI-së në Maqedoni.Pse e themi këtë sepse të thuash në Saraj se Shilegovi nuk është i ngarkuar me paragjykime është hipokrizi, o i vërteti (A.A ose A.G cili ?) .Vetëm një fakt dhe nuk do themi më shumë në këtë shkrim .Vërtetë Petre Shilegovi nuk ka paragjykime,kur është në pyetje shkollimi i nxënësve shqiptarë në Idrizovë ,Vizbeg, Bërnjancë, pra nuk reagon dhe lë të nënkuptohet pse të mos mësojmë në gjuhë një nacionale maqedonisht . Shilegovi të kishte paragjykime do lejonte mësimin shqip në këto shkolla sepse ia mundëson statusi i qytetit ndaj bashkive që e bëjnë Qytetin e Shkupit si kryetar si tërësi e lejon për ndërhyrje Shilegovin, ai nuk e bëri (le ta lexoje mirë ligjin për funksionimin special të Qytetit të Shkupit dhe mund të abrogoje ose të merrë masa) Shilegovi është kryetarë i Qytetit të Shkupit që ka ingerenca juridike,dhe ekonomike sa gjysma tjetër pra Shteti i Maqedonisë .Kushtetuta e veçon .Skopsko i sve e mozhno ( reklama më e qëlluar e Birrarisë së Shkupit që vlen për BDI sepse e llogaritë shoqatë jo qeveritare Artan Grubi (profesori Dejvid Filips ,e tha Universiteti Columbia ka ko-financuar festimin e 20 vjetorit të MO (tipike për shoqata joqeveritare që A.G e di mjaft mirë ) por Artan Grubi mos haro shqiptarët nuk janë popull shoqatë joqevertare siç parapëlqeni…ok 17 nëntori 2021 është afër …

lajmi aktiv që qarkullon

https://tetova1.com/ali-ahmeti-nga-saraj-votoni-petre-shilegovin-per-qytetin-e-shkupit-ai-nuk-eshte-i-ngarkuar-me-paragjykime/