Ali Ahmeti në ditëlindjen e partisë në rrjete sociale zbulon idenë e re të BDI-së

75

https://rtv21.tv/ahmeti-ne-rrjete-sociale-zbulon-idene-e-re-te-bdi-se/

Partia Bashkimi Demokratik për Integrim, sot do të shënojë 19-vjetorin e themelimit dhe me këtë rast, do të zbulojë edhe idenë e cila ditëve të fundit paralajmërohej nën moton “Diçka e mirë po vjen”. Me këtë rast, lideri i kësaj partie, Ali Ahmeti nëpërmjet rrjeteve sociale do t’i drejtohet publikut në ora 12:00 nga parku i qytetit të Shkupit ju drejtohet qytetarëve . Ditë më parë, Ahmeti tha se kjo ide do të diskutohet në publik, njëjtë sikurse ideja e kryeministrit shqiptar. Funksionarë të kësaj partie, këtë moto e kanë mbajtur të shtypur edhe në fanellat që kanë mbajtur veshë ditëve të fundit në paraqitje publike, me ngjyrën e gjelbër./TV21