Albin Kurti: Nëse mbahen zgjedhje të reja, mbetemi pa opozitë

40

Kryeministri i Kosovës Albin Kurti sot në një konferencë për shtyp foli edhe kërkesën e opozitës për zgjedhje të parakohshme parlamentare.

Ai theksoi se, nëse organizohen zgjedhje të reja do mbetemi pa opozitë.

“Kam ndëgju që opozita herë kërkon dorëheqjen time, herë kërkon shkarkimin tim, e herë kërkon zgjedhje të parakohshme. Zgjedhjet e parakohshme në Kosovë nuk i konvenojnë as qeverisë dhe as opozitës. Opozitës nuk i konvenojnë zgejdhjet sepse i humbë. E qeverisë nuk i konvenojnë zgjedhjet sepse zhduket opozita! Unë jam i interesuar që ta mund në zgjedhje opozitën por jo që ta zhduk!”, u shpreh kryeministri Kurti.