Aksion i madh antidrogë, janë arrestuar 12 persona, mes tyre dhe një polic

56

Aksion i madh policor po realizohet nga mëngjesi i sotëm në Hasanbeg dhe lokacione tjera për arrestimin e personave të përzier në trafikim me drogë dhe armë, konfirmojnë për MIA-n burime të afërta me hetimin.

Është vërejtur prani e policisë në Hasanbeg dhe lokacione tjera, ndërsa sipas burimeve të hetimit janë arrestuar 12 persona, mes tyre edhe një polic.

Nga MPB-ja konfirmojnë se ka aksion dhe se është në rrjedhë e sipër, ndërsa informacione paralajmërojnë pasi të përfundojë aksioni në fjalë.

https://www.aktuale.mk/aksion-i-madh-antidroge-jane-arrestuar-12-persona-mes-tyre-dhe-nje-polic/