AHTUNG, AHTUNG! Teknikët krimo gjermanë dhe ekspertët kriminalistikë forenzikë mbërritën në Tetovë

65

Ekipi gjerman nga Shërbimi Federal i Mjekësisë Ligjore, siç ishte njoftuar më parë, është i përbërë nga katër ekspertë, dy teknikë kriminalistë dhe ekspertë kriminalistikë për kërkimin e zjarrit dhe dy teknikë kriminalistikë dhe shkencëtarë kriminalistë për matjen dhe fotografimin e dhomës me lazer.Ekipi i ekspertëve gjermanë që duhet të hetojnë shkaqet e zjarrit në spitalin modular covid në Tetovë mbërriti sot në vend, konfirmoi Qeveria për MIA.

Ekipi gjerman nga Shërbimi Federal i Mjekësisë Ligjore, siç ishte njoftuar më parë, është i përbërë nga katër ekspertë, dy teknikë kriminalistë dhe ekspertë kriminalistikë për kërkimin e zjarrit dhe dy teknikë kriminalistikë dhe shkencëtarë kriminalistë për matjen dhe fotografimin e dhomës me lazer.

Në zjarrin që shpërtheu një javë më parë në spitalin modular në Tetovë, 14 persona humbën jetën.