Agjenda e gjelbër e BDI -së filloi mu nga Strumica e Zeavit me 61 milion euro investim:Zaevi nuk përmendi asnjë qytet nga Maqedonia Perendimore ?!

32

lajmi interaktiv

Kujt ti besosh tha malazezi Agjenda e gjelbër e BDI -së filloi mu nga Strumica e Zeavit me 61 milion euro investim bash në Strumicë të Zaevit në fshatin Bogoslovec 61 milion euro investim privat ku bashkëfinacues është edhe shteti

linku

https://www.slobodenpecat.mk/investiczija-od-61-milion-evra-startuva-proektot-za-prviot-privaten-veteren-park-bogoslovecz/

pjesa

Të pranishëm në këtë evinement edhe ZKPRMV Artan Grubi, pra alfa & omega i BDI-së -TIGRI ( i cili ofron votuesve të BDI-së diçka sikur këta janë lojtarët…deja -vu ama lojtarë në Strumicë…model i marë nga sponzorët e KF Shkëndija ) dhe lideri i BDI-së Ali Ahmeti si dhe ministri WIN-WIN(gërvisht dhe fito) MINISTRI i ekonomisë Kreshnik Bekteshi .

Grubi: Agjenda e gjelbër çdo ditë e më të tepër po përqafohet nga investitorët vendas

zvkprmv Artan Grubi NUK LA PA BË FOTO SESION

Ndërsa Zaevit hë për hë , kur më i sinqertë, HALLALL i koftë e bëri si burrat , çisto shqip ,bjeri lodrës …ti kujtohet iftari …asnjë qytet ku shqiptarët janë shumicë nuk përmendi

https://www.slobodenpecat.mk/investiczija-od-61-milion-evra-startuva-proektot-za-prviot-privaten-veteren-park-bogoslovecz/

e unë si qytetar i zakonshëm si Mesut Shabani kujt ti besoj Zaevit apo Agjendës së gjelbër …?!