Afrim Gashi-AlternAtivA / Urime fillimi i negociatave me Bashkimin Evropian

196

“Në kohën kur po bëjmë gjjithçka në luftën kundër koronavirusit, sot më në fund morëm një lajm të mirë e shumëpritur për fillimin e negociatave me Bashkimi Evropian.

Ishte ky pikërisht një nga angazhimet dhe synimet tona kryesore në qeverisje, gjë që u përkthye tashmë me rezultat konkret. Urime të gjithëve!”, ka thënë kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi.