Loja me nervat e politikëbërësve shqiptarëve filloi ?! A fshehet pas takimit Zaev-Mickoski,anulimi dhe shtyerja e regjistrimit njohtohet nga mediat e VMRO-DPMNE -së ?!

54

lajmi interaktiv

Tash e ka radhën TALAT XHAFERI të tregohet BURRË shtetërorë nëse shtyhet rregjistrimi nuk ka pse ta thirr Parlamentin sepse Regjistrimi kaloi në Parlament ,dhe Qeveria e ka për detyrë ta zbatoje… Vmro dhe LSDM do tentojnë të bëjnë numrin e deputetëve por kjo temë është me konsenzus politik jo me numra deputetësh … por TALATI nuk ka pse ta zbatoje mbase thirjen e VMRO-DPMNE-së ….moszbatimi i Regjistrimit është shkelje e kushtetutës… Se është e kalbur diçka në Mbretërinë e Danimarkës e ka thënë Shekspiri.Por Shekspiri i Maqedonisë Veriore Zaevi nuk mund ti ikë ballafaqimit me koalicionin shqiptar ose tradhëtinë e tyre pra ose dalje nga qeveria dhe formimi i Qeverisë Teknike që mund ta bëjnë LSDM-VMRO-DPMNE vetë dhe do kemi monoetnike qeveri dhe bllokadë të pushtetit që nuk do e njohin ndërkombëtarët ….ose shtyerje e regjistrimit dhe do krijohet situata e mini grushtetit nga mandatari Zaev pra moszbatimi i vendimeve të Parlamentit dhe nuk mund të thiret në Komisionin për Sëmundje Infektive lidhur me pandeminë kur të mërkurën fillon vaksinimi PSE TË SHTYHET REGJISTRIMI kur fillon Vaksinimi …. KUR ELEMENTE TË VMRO_DPMNE-së thonë sipas DINAMIKËS SË DIASPORËS dhe kur do hiqen nacionalitetet tjera numri i SHQIPTARËVE dhe MAQEDONAS-ëve është 1 me 1 shiko fakte dhe shiko video ZAEV se çfarë thotë Palevski eksponent i VMRO-DPMNE-së

dhe me ë reja nga takimi

Се одложува попиcoт?