Ministri i Kulturës Hysni Ismaili mesazh për festën e 28 Nëntorit

0
43

Festa ra në ditë zie, por mesazhi i 28 nëntorit, e ka bazën unitetin e kombit pra Urime Uniteti i Kombit në Gëzim dhe Hidhërim…!

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here