ZVK i Parë Artan Grubi: Autostrada Shkup-Bllacë po bëhet (VIDEO)

118

Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, Artan Grubi sot përmes një videoje në faqen e tij zyrtare në facebook ka informuar se punimet në autostradën Shkup – Bllacë po vijojnë edhe gjatë ditës së diel.

Sipas Grubit ky aks rrugor dhe lidhja me Kosovën është prioritet i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Zëvendëskryeministri i parë Grubi gjithashtu ka njoftuar se tashmë mbi 90 për qind e eksproprijimit të pronave ka përfunduar.

Ky është video/postimi i Grubit në facebook:

https://www.facebook.com/ArtanGrubi/videos/2753243321599013