Ministresha e Kulturës Irena Stefoska / Anëtarët dhe kryetarët e komisioneve i kam zgjedhur vetë, dhe mbaj gjithë përgjegjësinë.(Video nga min.2,48 )

79

Një ditë pas publikimit të programit nacionale për vitin 2021 pakënaqësitë sa vinë e shtohen. I pakënaqur nga ky vlerësim që është bërë nga ana e ministres Stefoska, është edhe zëvendësministri i Kulturës Sedat Sulejmani.Ndryshe, në konferencën e djeshme për shtyp edhe vet ministresha Stefoska bëri të ditur se anëtarët dhe kryetarët e komisioneve i ka zgjedhur vet, dhe se e gjithë përgjegjësia i takon asaj.nga minuta e 2 ,48 seconda