Ziadin Sela: Për koalicionin me VMRO-në po bëjnë zhurmë ata që e dinë se do t’i humbin komunat

71

Ziadin Sela tha ky koalicion me VMRO-DPMNE ka për qëllim që të fitohen zgjedhjet lokale.
“Ne e kemi sfiduar BDI-në të dalim ballë për ballë, Këto u përgjigjën bën koalicion me Zaevin, kur e bën këto unë e kampanjë tjetër që t;i përgjigjen me numra. Ne jemi në opozitë dhe është normale të kemi kontakte me partinë në opozitë. Ne AAA dhe VMRO jemi në opozitë, dhe kjo vjen si rezultat i votave që janë manipuluar, dhe rezultati është ky që është. Faktin që jemi në opozitë e ka bërë Zoran Zaev, ai e zgjodhi se me kë do shkoj. Këtë zhurmë më tepër e bëjnë këta që e hetojnë se ky koalicion do t’i rrëzoj, se ne me këtë koalicion do të fitojmë shumicën e komunave”, tha Sela.