ZIADIN SELA: FTOJ ZYRTARËT E BDI-SË, PA NERVOZË DHE MOS TË RRIJNË PAS DERE KUR NEGOCIOJMË PËR SHTETËSINË

65

Kreu i Aleancës për Shqiptarët Ziadin Sela ka përgënjeshtruar kordinatorin e BDI-së, Arbër Ademi i cili tha se në qeverisjen e BDI-së janë dhënë mbi 13.000 shtetësi. Sela tha se të dhënat zyrtare flasin se nga viti 2003 janë dhënë vetëm 3.000 shtetësi. Ai tha se për ta nuk është me rëndësi kush do ti merr meritat, por të zgjidhet problemi, ndërsa zyrtarët e BDI- i ftoi të mos sillen me nervozizëm dhe mos të qëndrojnë pas dere kur ata negocjojnë me kryeministrin për shtetësinë.

“Mos të tregojnë nervozizëm dhe nuk kanë nevojë të rrijnë të dera kur ne bëjmë konferenca, dhe as të qëndrojnë prapa derës kur ne bëjmë takime”

/SHENJA/