Zeqirja Ibrahimi / Po shpërndahen spekulime, Alternativa me kë do të koalicionojë

526

Zeqirija Ibrahimi, anëtar kryesie i Alternativa dhe udhëheqës i departamentit për komunikim me publikun ka reaguar pas shpërndarjes së dezinformatave në lidhje me koalicionet e mundshme parazgjedhore, shkruan Almakos.

“ AlternAtivA i ka organet e saj dhe personat përgjegjës për komunikim me publikun. Të gjithë ata që publikojnë lajme për Alternativën pa e cituar burimin e lajmit ose pa pasur një deklarim zyrtar nga ndonjë eksponent i Alternativës thjesht shpifin.”, shkroi Zeqirija Ibrahimi. Së fundi në disa portale është shkruar se kjo parti do të koalicionojë me LSDM, dhe se tashmë gjithçka pritet të zyrtarizohet brenda një periudhe të shkurtër