Zaevit për dështimet e mosdrorzimeve të Reformave në BE ,tash fajet te shqiptarët kërkojnë federalizim ?!

69

lajmi interaktiv

Zaevi doli te Klan Maqedoni mezi priste qe te realizohej nje ide e fshehur Nje parti politike shqiptare qe pritet te niset me emrin Ilirida ne Tetove ,ama i ka rreshqit Zaevit si ne tlyen ne muhabetet e tij te kercnimeve dhe rreziqeve gjoja per destabilizim te Maqedonise ,tash u haruan Kina dhe Rusia ,shqiptaret i kane fajet …tha Zaevi ne emisionin e porositur te Radio Jugoslavija 😊😊 ..

Ja kerkojne FEDERALIZIM …fakte ne thojza

Dite me pare Zaevi e tha nuk trembem nga krijimi i Shqiperise se Madhe se NATO eshte ketu

e tash i shkon penaltik muhabeti i perfaqsueseve te ILIRIDA ??? Po NATO eshte ketu o ZOQI