Zaevi thotë pas takimit me Mickoskin janë marë vesh me Pendarovskin por edhe me koalicionin qeveritar për shtyerje të regjistrimirt në SHTATOR cilin?!

25

https://www.novamakedonija.com.mk/makedonija/%D0%BF%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%BE%D1%82-%D0%BE%D0%B4%D0%BB%D0%BE%D0%B6%D0%B5%D0%BD-%D0%B7%D0%B0-%D1%81%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0%B5%D0%BC%D0%B2%D1%80%D0%B8/

https://www.infoshqip.com/zaev-per-shtyrjen-e-regjistrimit-u-konsultova-me-pendarovskin-dhe-partneret-e-koalicionit/

Kryeministri Zoran Zaev njoftoi, se gjatë takimit me Hristijan Mickoskin ka realizuar konsultime edhe me partnerët e koalicionit dhe me presidentin e shtetit, Stevo Pendarovski.

Për opozitën shqiptare, tha nesër do të realizojë takim për Ligjin për shtetësi dhe për këtë vendim.

Gjatë takimit bëra pauzë dhe me këtë u konsultova me presidentin e shtetit, partnerët e koalicionit dhe nesër do të kem takim me opozitën shqiptare”, tha Zaevi, transmeton TV21.

Zaevi tregoi për vendimet që u morën në takim, siç është ndryshimi i modelit zgjedhor dhe zhbllokimin e ligjeve që kanë të bëjnë me integrimin e vendit në BE dhe për pakot ekonomike.