Zaevi qesharak”dyshojka në numrin e 200.000 shqiptarëve në Diasporë” arsyetim L…Baba xhanët Ali Ahmeti +Bilall Kasami+ Menduh Thaçi ikni dhe mos jepni sqarim pse shtyhet regjistrimi ?!

69

Deri sa të bëhej regjistrimi nga 1 Prilli 2021 deri të përfundonte Zaevi dhe ESHS do kishin kohë të bënin kryqzimin e të dhënave pse kush do i ngute per rezultatin mundej edhe deri në fund të vitit…Pse a duheshin të shkruhen maqedonas shqiptarët .Por Tre kryetarët e partive të koalicionit tregtuan si peng të sirtarëve të Zaevit DEFINITIVISHT .Zaevi tha se është marë vesh me partnerët e koalicionit .Kur Zaevi thotë dyshon në numrin e diasporës ajo e cila të solli TI o Ali Ahmet në pushtet me lekët për konfliktin e 2001.Ta bajni me shëndet Esat Pashallëkun o treshi …historia ju vjen pas tha Ismail Qemali .DILNI NGA QEVERIA të shpëtoni nga turpi historik para se të vendoset ….Dredhia e ZVKPRMV ARTAN GRUBIT u DIKTUA se ka marrëveshje po misionet ndërkombëtare bënin me dije se me vonesë është nisur BDI sepse ka ditur për këtë por ti mbetet llafi i mirë .Me këtë më askush nuk ju beson se shitet diasporën për lesh (fjalor i huazuar nga EDI RAMA) fakte qesharake dhe kjo në logjikën politike llogaritet MINI GRUSHTET i Qeverisë ZAEV 2 të mos zbatohet vendimi i Parlamentit.TALAT XHAFERI SHpëto fytyrën ….mos dil hiç në TV 21… nëse nuk je i piketuar…mos dil TALAT se do mbetesh historikisht i shënuar me video dhe do qarkulloje video me vite me dekada ..ti më së paku kke gisht …le të del ZKPRMV ARTAN GRUBI OSE ALI AHMETI MENDUH THAÇI ose BILALL KASAMI …ok vetëm thamë ..ti e di punën tande