ZAEVI PËR TV SHENJA: BUJAR OSMANI NËN HETIME…

336

linku http://shenja.tv/zaev-per-tv-shenja-bujar-osmani-nen-hetime/

Kryeministri Zoran Zaev ka dhënë një intervistë për emisionin “Studio e Hapur” që u transmetua sonte në Televizionin Shenja e ku mes tjerash flet edhe për përfitimet nga anëtarësimi në NATO. Përfitimi kryesor sipas tij është siguria dhe stabiliteti i shtetit dhe qytetarëve, ndërsa përfitimi i dytë do të jetë ekonomik. Ekskluzivisht për Televizionin Shenja, Zaev njofton se Qeveria ka kaluar ligjin për investime të shpejta me çka hapet rruga për 5 investime gjigande që peshojnë qindra miliona euro dhe që do të realizohen pas anëtarësimit të plotë të vendit në NATO. Këto kompani të cilat sipas kryeministrit Zaev janë të huaja, pritet të ndikojnë dukshëm si në tregun e punës ashtu edhe në standardin ekonomik dhe rritjen e pagave në sektorin privat.