Zaevi: Kemi ndarë 50 milionë euro për lehtësimin e borxheve të komunave

38

Sipas asaj që është arritur në nivel lokal, nuk ka më të mirë se ne, është shprehur kryeministri Zoran Zaev në emisionin “200” në Alsat. I pyetur pse qytetarët duhet të besojnë në premtimet e tyre, Zaev tha:

“Kjo Qeveri është e orientuar “pro” komunave. Jo se kryeministri ishte ish kryetar komune, por sepse përbërja e Qeverisë, politikat dhe niveli i zhvillimit të shtetit na shtynë të mendojmë me ndihmë dhe mbështetje të madhe për komunat. Ne jemi Qeveria e vetme që ka shpërndarë 50 milionë euro për të shlyer borxhet e komunave” ka thënë Zaev.