Shkup-Ambasadorja amerikane Kejt Bërns përvesh mëngët dhe bën ajvar (VIDEO)

39

Ambasadorja e SHBA-ve në Maqedoninë e Veriut, Kejt Bërns ka përveshur mëngët dhe po bën ajvar.

Sezona e ajvarit në rezidencën e ambasadores sonë, me ajvarin special “Red Dog”. Cilat janë ushqimet tuaja të preferuara tradicionale?”, shkruajn nga Ambasada e SHBA-ve në Shkup.