Zaevi dhe Ahmeti takohen në Kuvend

32

Në Kuvendin e Maqedonisë së Veriut momentalisht po mbahet një takim mes kryeministrit Zaev dhe liderit të BDI-së, Ali Ahmeti.

Takimi i Zaevit dhe Ahmetit vjen pas situatës së fundit të krijuar politike, me të cilën VMRO-DPMNE-ja paralajmëroi se ka shumicë të re parlamentare.

Ndërkaq, kujtojmë që sot në Kuvend nga opozitarja VMRO-DPMNE u dorëzua edhe iniciativa për mocionin e votëbesimit të Qeverisë.